"Tapasztalatom, hogy a magas szakmai tudás meghozza az elégedett ügyfeleket."

RÓLAM

KOVÁCSNÉ BAKÓ KATALIN VAGYOK.

 Könyvelő, Adótanácsadó, Adóellenőrzési referens

Kis és közép vállalkozók adózási kihívásaival fekszek és kelek, nap mint nap. A 22 év alatt megszerzett elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal igazgatom ügyfeleimet az adózás, a könyvelés világában.

Óvodapedagógusként végeztem, és 4 évet dolgoztam óvodában. Mi köze van az óvónői munkának az adótanácsadáshoz?

Akkor még nem is sejtettem,mekkora gyakorlatra teszek szert a gyerekek között, az egyszerű és érhető kommunikáció terén.

Szakmai karrier

Hamar gazdasági területen találtam magam. Édesanyám is könyvelő volt, így már gyerekként is beleláttam ebbe a világba. Már akkor eldöntöttem, hogy gazdasági területen fogok hasznot adni, a vállalkozói világnak. Elvégeztem a szükséges iskolákat, és  4 kollégával egy csapatot alkotunk.

Kis és Közép vállalkozókra specializálódtam. Nézz be a könyvelőirodába!

KÜLDETÉSEM

Küldetésem Magyarországon az adókultúra színvonalának emelése, hogy a vállalkozók tudatos döntéseikkel, profit termelő, és fejlődő vállalkozást építsenek.

Szeretnék közreműködni a vállalkozók a jó üzleti döntéseik előkészítésében, és megvalósításában.

Az adózáshoz kapcsolódó félelemek csökkentésével, igyekszek hozzájárulni ügyfeleim életében egy nyugodtabb adózási környezet megteremtéséhez.

HITVALLÁSOM:

Én szenvedélyes hiszek abban, hogy minden ember képes megtanulni, az alapvető adózási ismereteket.

Hiszek, abban, hogy a a vállalkozók jelentős része, nem akar adót csalni, tisztességesen szeretné intézni a vállalkozása ügyeit, csak nem tudja hogyan kell.

CÉLOM:

Félelmek csökkentése az adózási döntésekben.

Nyugodtabb adózási környezet megteremtése ügyfeleim gazdasági életében.

Támogatni szeretném partnereim vállalkozását céljai elérésében, álmai megvalósításában, a nagyobb profit, és nyereség elérésében.

Sokszor megtapasztaltam, ha néhány fontos összefüggést átlátsz és megjegyzel, akkor sikeresebben tudod irányítani a vállalkozásod pénzügyeit.

A tudatosság pedig több pénz hoz a konyhára. Ezt 20 év alatt nagyon sok ügyfelem bizonyította már, hogy működik. Nem arra gondolok, hogy adótanácsadói szinten kell hozzá értened.

Beszéljenek a számok!

240

adóellenőrzési tapasztalat van mögöttem

1 000

kis és középvállalkozó ügyféllel dolgoztam együtt

20

év gyakorlati tudásom van az adózás és a könyvelés világában

285

db SZJA Bevallást készítek el magánszemélyeknek évente

BEMUTATKOZOK


Kovácsné Bakó Katalin vagyok, a KO-BA-KA ADÓIRODA KFT ügyvezetője és 22 éve, a szakmai irányítója.

Az elmúlt 22 évben mindennap a kisvállalkozók problémájával kelek és fekszek. Mivel minden vállalkozás működése más és más, így a vállalkozó elképzeléseit megismerve, a saját álmai megvalósításához igazítjuk szolgáltatásunkat. Közvetlen kapcsolatban alaposan megismerjük partnerünk et és a vállalkozását, így a problémás, fehér foltokat hamar felderítjük. A hibák gyors korrigálásával tudjuk segíteni ügyfelünk szabályos működését, hozzájárulva a jövőbeli profitja növeléséhez, és fejlesztéséinek megvalósításához.

Óvodapedagógusként végeztem, és 4 évet dolgoztam óvodában. És mi köze van ennek a könyvelői , adótanácsadói munkához? Akkor még nem is sejtettem, mekkora gyakorlatra tettem szert a gyerekek között, az egyszerű és érhető kommunikáció terén. A kisgyerekek körében hamar észre kellett vennem, ha egy gyerek nem értette meg amit mondok, hogy boldoguljunk egymással. Rá kellett jönnöm, hogy amit át akartam adni, azt másképp kellett újból elmondanom, hogy megértse. Ebből igen sokat profitálnak a jelenlegi ügyfeleim.

Nagyon rövid idő alatt kiderült számomra, hogy nem óvónőként fogok nyugdíjba menni.

Az élet is ezt igazolta. Nagyon hamar gazdasági területen találtam magam. Édesanyám is könyvelő volt, így már gyerekként is beleláttam ebbe a világba. Hamar elvégeztem a szükséges iskolákat. 20 év tapasztalattal kezdtem neki az "Adóellenőri referens" képzésnek, melyet 2020-ban fejeztem be.

Munkám során folyamatosan tapasztalom, hogy az emberek tájékozatlanok a legalapvetőbb adózási ügyekben is. Vakon, hiányos ismeretekkel, csak megérzésből vezetik a vállalkozásukat. A tájékozottabb ügyfelek sem értik az adórendszer működését, így az adózás szó hallatán összerándul a gyomruk.

De ez a tudatlanság nem az Ő hibájuk!

Hisz honnan is tudhatnák, mikor az általános iskolai és középiskolai órarendünkben soha nem szerepelt adózási ismereteket nyújtó óra. Legalább is az enyémben nem! Ezt ez élet iskolájában kell megtanulnunk.

A hatóságok viszont keményen bírságolnak, ha a szabályokat nem tartjuk be.

A Könyvelőkre és az Adótanácsadókra hárul a feladat, hogy az átlagembert némi adózási ismerettel ruházzák fel. Így érti meg az adózó, hogy mikor, miért mennyi adót kell fizetnie. Csak erre alapozva tudunk együtt gondolkodni, együtt dolgozni.

Ha Te is tisztában szeretnél lenni vállalkozásod jelenlege gazdasági és pénzügyi helyzetével, akkor gyere el, 1-2 órás adótanácsadásra, vagy ha még többet szeretnél tudni, akkor a tréningemre. Átvilágítom a cégedet, és kidolgozzuk azokat a lényeges lépéseket, melyek még jobban a törvényes mederbe terelik a vállalkozásod működését.


A KO-BA-KA ADÓIRODA MUNKATÁRSAI

Vilmányi Erika  IRODAVEZETŐ

Egyéni vállalkozók könyvelése, Bérszámfejtés

Torma Adél

Egyéni vállalkozók könyvelése,Bérszámfejtés

Vasvári Melinda

Társaságok, Kft-k, BT-k könyvelése, Bérszámfejtés

És amikor nem dolgozunk...

Karácsonyi vacsora 2022-ben.

Helyszín: könyvelő iroda, ami ha mesélni tudna...

Menü:

Vacsora: Ketchupos csirke, sült krumplival, és csemege uborka

Ital: kölyök pezsgő

Desszert: Mozart csoki, amit az egyik ügyfelünktől kaptuk.

Dízsé, aki a zenét szolgáltatta: Erika, az irodavezetőnk.

Fotó és operatőr: Melinda

Terítés, dizájn: Adél 

Séf, és főszakács: Kovácsné Bakó Katalin

A többi maradjon titok....

Színházban voltunk...2022.március

Helyszín: Hajdúböszörmény Művelődési ház színházterem

A kollégákkal imádunk színházba, moziba járni. Általában mindig vidám szórakoztató darabot nézünk ki.

Ez így volt mist is, agy a képen is látszik, már izgalommal, és kíváncsisággal várjuk a kezdést.

Látogatás a helyi Múzeumban

A digitalizáció újabb területét fedeztük fel a héten! Már a múzeumokban is ott van!

Helyszín: Hajdúböszörmény Bocskai tér.

A kollégákkal, kibővítve néhány családtaggal ellátogattunk a böszörményi múzeumba. A múzeumban, a múlt emlékei között is megjelenik már az automatizmus, az érintő képernyő, a hangérzékelő.

Lehet, hogy az épület kissé megkopott, de a kiállítás nagyon szép, dekoratív és modern. Érdemes ellátogatni! Nagy Zsoltnak köszönjük a tárlatvezetést.

NÉZD MEG, MELY TERÜLETEKEN VANNAK NAGY TAPASZTALATAINK.

Az évek során kialakult néhány tevékenységi kör, iparág, ahol sok ügyféllel dolgozunk együtt. Itt az átlagnál több tapasztalatot szereztünk, és alaposan rálátunk az ellenőrzések fő szempontjaira.

  Iparágak, melyek könyvelésében profik vagyunk, itt találod.

Cégünk tagja a MINŐSÍTETT KÖNYVELŐK EGYESÜLETÉNEK.

                     Legyél Te az első, aki értesül az újdonságokról!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE!

Nézd meg az e-mailed!  ( A spamat is nézd át! )  Nyisd meg!