"Tapasztalatom, hogy a magas szakmai tudás meghozza az elégedett ügyfeleket."

Leszel az ügyfelünk? Itt tudsz feliratkozni a várólistánkra.

RÓLAM

KOVÁCSNÉ BAKÓ KATALIN VAGYOK.

 Könyvelő, Adótanácsadó, Adóellenőrzési referens

20 éve dolgozok együtt kis és közép vállalkozókkal. A 20 év alatt felhalmozott elméleti tudással és gyakorlati tapasztalattal segítek ügyfeleimnek eligazodni az adózás, a könyvelés, és a járulékok világában.

Óvodapedagógusként végeztem, és 4 évet dolgoztam óvodában. Mi köze van az óvónői munkának az adótanácsadáshoz?

Akkor még nem is sejtettem,mekkora gyakorlatra teszek szert a gyerekek között, az egyszerű és érhető kommunikáció terén.

Szakmai karrier

Hamar gazdasági területen találtam magam. Édesanyám is könyvelő volt, így már gyerekként is beleláttam ebbe a világba. Elvégeztem a szükséges iskolákat, és  4 kollégával egy csapatot alkotunk.

Kis és Közép vállalkozókra specializálódtam. Nézz be a könyvelőirodába!

KÜLDETÉSEM

Küldetésem Magyarországon az adókultúra színvonalának emelése, a jogkövető adózási magatartás előmozdításával, és támogatásával.

Segíteni szeretnék a vállalkozóknak a jó üzleti döntéseik előkészítésében, és megvalósításában.

Az adózáshoz kapcsolódó félelemek csökkentésével, igyekszek hozzájárulni ügyfeleim életében egy nyugodtabb adózási környezet megteremtéséhez.

HITVALLÁSOM:

Én szenvedélyes hiszek abban, hogy minden ember képes megtanulni, az alapvető adózási ismereteket.

Hiszek, abban, hogy a a vállalkozók jelentős része, nem akar adót csalni, tisztességesen szeretné intézni a vállalkozása ügyeit, csak nem tudja hogyan kell.

Sokszor megtapasztaltam, ha néhány fontos összefüggést átlátsz és megjegyzel, akkor sikeresebben tudod irányítani a vállalkozásod pénzügyeit. A tudatosság pedig több pénz hoz a konyhára. Ezt 20 év alatt nagyon sok ügyfelem bizonyította már, hogy működik. Nem arra gondolok, hogy adótanácsadói szinten kell hozzá értened.

Beszéljenek a számok!

240

adóellenőrzési tapasztalat van mögöttem

1 000

kis és középvállalkozó ügyféllel dolgoztam együtt

20

év gyakorlati tudásom van az adózás és a könyvelés világában

285

db SZJA Bevallást készítek el magánszemélyeknek évente

BEMUTATKOZOK


Kovácsné Bakó Katalin vagyok, a KO-BA-KA ADÓIRODA KFT ügyvezetője és 20 éve, a szakmai irányítója.

Az elmúlt 20 évben mindennap a kisvállalkozók problémájával kelek és fekszek. Mivel minden vállalkozás működése más és más, így az egyedi igényeket megismerve, személyre szabott szolgáltatást nyújtunk. Közvetlen kapcsolatban alaposan megismerjük partnerünk vállalkozását, így a problémás, fehér foltokat hamar felderítjük. A hibák gyors korrigálásával tudjuk segíteni ügyfelünk szabályos működését, hozzájárulva a jövőbeli céljai megvalósításához.

Óvodapedagógusként végeztem, és 4 évet dolgoztam óvodában. És mi köze van ennek a könyvelői , adótanácsadói munkához? Akkor még nem is sejtettem, mekkora gyakorlatra tettem szert a gyerekek között, az egyszerű és érhető kommunikáció terén. A kisgyerekek körében hamar észre kellett vennem, ha egy gyerek nem értette meg amit mondok, hogy boldoguljunk egymással. Rá kellett jönnöm, hogy amit át akartam adni, azt másképp kellett újból elmondanom. Ebből igen sokat profitálnak a jelenlegi ügyfeleim.

Nagyon rövid idő alatt kiderült számomra, hogy nem óvónőként fogok nyugdíjba menni.

Az élet is ezt igazolta. Nagyon hamar gazdasági területen találtam magam. Édesanyám is könyvelő volt, így már gyerekként is beleláttam ebbe a világba. Hamar elvégeztem a szükséges iskolákat. 20 év tapasztalattal kezdtem neki az "Adóellenőri referens" képzésnek, melyet 2020-ban fejeztem be.

Munkám során folyamatosan tapasztalom, hogy az emberek tájékozatlanok a legalapvetőbb adózási ügyekben is. Vakon, hiányos ismeretekkel, csak megérzésből vezetik a vállalkozásukat. A tájékozottabb ügyfelek sem értik az adórendszer működését, így az adózás szó hallatán összerándul a gyomruk.

De ez a tudatlanság nem az Ő hibájuk!

Hisz honnan is tudhatnák, mikor az általános iskolai és középiskolai órarendünkben soha nem szerepelt adózási ismereteket nyújtó óra. Legalább is az enyémben nem! Ezt ez élet iskolájában kell megtanulnunk.

A hatóságok viszont keményen bírságolnak, ha a szabályokat nem tartjuk be.

A Könyvelőkre és az Adótanácsadókra hárul a feladat, hogy az átlagembert némi adózási ismerettel ruházzák fel. Így érti meg az adózó, hogy mikor, miért mennyi adót kell fizetnie. Csak erre alapozva tudunk együtt gondolkodni, együtt dolgozni.

Ha Te is tisztában szeretnél lenni vállalkozásod jelenlege gazdasági és pénzügyi helyzetével, akkor gyere el, 1-2 órás adótanácsadásra, vagy ha még többet szeretnél tudni, akkor a tréningemre. Átvilágítom a cégedet, és kidolgozzuk azokat a lényeges lépéseket, melyek még jobban a törvényes mederbe terelik a vállalkozásod működését.


A KO-BA-KA ADÓIRODA MUNKATÁRSAI

Vilmányi Erika  IRODAVEZETŐ

Egyéni vállalkozók könyvelése, Bérszámfejtés

Torma Adél

Egyéni vállalkozók könyvelése,Bérszámfejtés

Vasvári Melinda

Társaságok, Kft-k, BT-k könyvelése, Bérszámfejtés

NÉZD MEG, MELY TERÜLETEKEN VANNAK NAGY TAPASZTALATAINK.

Az évek során kialakult néhány tevékenységi kör, iparág, ahol sok ügyféllel dolgozunk együtt. Itt az átlagnál több tapasztalatot szereztünk, és alaposan rálátunk az ellenőrzések fő szempontjaira.

  Iparágak, melyek könyvelésében profik vagyunk, itt találod.

Cégünk tagja a MINŐSÍTETT KÖNYVELŐK EGYESÜLETÉNEK.

                     Legyél Te az első, aki értesül az újdonságokról!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE!

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELEMRE!

Nézd meg az e-mailed!  ( Nézd meg a spamba is.) Nyisd meg!